KOMUNIKACIJA

Na vašu e-mail adresu automatski se šalju različite poruke nakon obavljenih aktivnosti (potvrda o registraciji, potvrda narudžbe, obavijest o isporuci ili otkazivanju narudžbe, potvrda o terećenju kartice ili otkazivanju transakcije). Zbog toga je nužno korištenje ispravne e-mail adrese kako bi poruke stigle do vas.

Broj telefona ili mobitela nužno je navesti prilikom naručivanja kako bi vas mogli brzo obavijestiti i informirati u slučaju potrebe. Broj telefona također nam je neophodan kako bi mogli provjeriti vjerodostojnost narudžbe.

REKLAMACIJE I POVRAT ARTIKLA

Svi proizvodi su prije predaje dostavljačima detaljno pregledani i u ispravnom stanju predani dostavljačima. Nakon primitka pošiljku obavezno raspakirajte i pregledajte. Ukoliko primjetite oštećenja nastala u transportu odmah nas obavijestite o tome. Dostavljač će nam vratiti oštećenu pošiljku, a vama će biti poslana nova.

Ukoliko sadržaj pošiljke ne odgovara narudžbi (poslan je pogrešan artikl), vratite nam pošiljku, a mi ćemo vam poslati ispravan proizvod na naš trošak.

POVRAT ISPRAVNOG ARTIKLA KUPLJENOG PUTEM ONLINE TRGOVINE
Ukoliko niste zadovoljni ispravnim proizvodom kupljenim putem online trgovine, možete ga uz prethodni dogovor i odobrenje vratiti unutar 14 dana od primitka paketa, u originalnom pakiranju i u ispravnom, neoštećenom i nekorištenom stanju, uz odabir povrata novca ili izbora zamjenskog proizvoda. Troškove povrata robe u ovom slučaju snosi kupac.


EU alternativno rješavanje sporova
Platforma za online rješavanje potrošačkih sporova Člankom 14. stavkom 1. Uredbe (EU) br. 524/2013. o online rješavanju potrošačkih sporova, koja se primjenjuje od 15. veljače 2016., propisana je obveza trgovaca sa sjedištem u Europskoj uniji koji sudjeluju u ugovorima o online prodaji ili uslugama te online tržištima koja su uspostavljena u Uniji da na lako dostupnom mjestu na svojim internetskim stranicama osiguravaju elektronsku poveznicu s Platformom za online rješavanje sporova. Na linku: Platforma za internetsko rješavanje sporova možete saznati prava potrošača.

GARANCIJA

Artikli iz naše ponude pokriveni su proizvođačkim garancijama koje ovise o proizvođačima. Ukoliko smatrate da artikl koji ste kupili ne zadovoljava po pitanju kvalitete materijala ili izrade kontaktirajte nas ili proizvođača, uz detaljan opis problema i uvjeta u kojima je artikl korišten. Iskreni i detaljni opisi u pisanom obliku pomažu najviše. Artikl će biti potrebno dostaviti na našu adresu radi detaljnog pregleda i ispitivanja kvalitete.

U slučaju da smo mi ili proizvođač u mogućnosti otkloniti nedostatke i/ili oštećenja, poslat ćemo vam isti artikl s ispravljenim nedostatkom.

Ukoliko nismo u mogućnosti ispraviti nedostatke i/ili oštećenja koji su nastali zbog greške u materijalu ili u proizvodnji poslat ćemo vam u dogovoru s proizvođačem novi artikl.

Habanje i trošenje alata prilikom korištenja normalne su pojave. Intenzitet i nivo ovise o puno faktora.

Korozija je posljedica lošeg održavanja ili korištenja u neprikladnim uvjetima
(npr. noževi od ugljičnog čelika u morskoj vodi).

Zaštitni slojevi na sječivima s vremenom se habaju i troše. Takvo trošenje i habanje nije pokriveno garancijom. No, ukoliko se zaštitni sloj ljušti ili odvaja od podloge “u krpama” znak je moguće greške u proizvodnji.

Zatupljivanje i gubljenje oštrine normalna je pojava čiji intenzitet i brzina ovise o puno faktora. Održavanje oštrine spada u normalno održavanje. Ukoliko imate problema s oštrenjem slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo savjetom ili kvalitetnom uslugom oštrenja u našem servisu.

UVJETI PRODAJE

Prodaja mačeva, bodeža, sablji i noževa vrši se samo osobama starijima od 18 godina. Naručivanjem proizvoda u ReplikArt trgovini potvrđujete da ste punoljetna osoba.

Nepažljivo i nesavjesno rukovanje može izazvati opasne ozljede i materijalnu štetu za koju ne odgovaramo.

Reprodukcije služe isključivo za izlaganje, dekoraciju, sakupljanje i treniranje borilačkih vještina pod stručnim nadzorom trenera.

Prema Zakonu o oružju, reprodukcije hladnog oružja spadaju pod oružje u slobodnoj nabavci i bez obveze prijavljivanja za građane starije od 18 godina.

Zabranjeno je nošenje hladnog oružja na javnim mjestima.

Kupovinom u ReplikArt trgovini prihvaćate ove uvjete i odgovornost za svaku štetu nastalu nepridržavanjem ovih uputa.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Obvezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima i korisnicima koje ne prosljeđujemo niti ne ustupamo trećim stranama.

Svi se podaci strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici ReplikArt internet trgovine i njeni poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

PODACI O KREDITNOJ KARTICI

ReplikArt internet trgovina za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica koristi T-Com Pay Way sustav. T-Com se brine o tajnosti i sigurnosti vaših podataka prilikom autorizacije kreditnih kartica.

Sigurnost podataka na stranicama za plaćanje osigurana je korištenjem Secure Socket Layer (SSL) sigurnosnog protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka.

Razmjena osjetljivih podatka (npr. brojevi kartica) između T-Com Pay Way sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže koja nema pristup na Internet i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa korištenjem ISO 8583 protokola.

T-Com u potpunosti onemogućava pristup podacima za koje sudionici u procesu kupovine nisu ovlašteni.

Djelatnicima ReplikArt trgovine niti u jednom trenutku nije omogućen uvid u broj vaše kreditne kartice. Dostupan im je samo broj autorizirane transakcije. Djelatnici imaju ovlaštenje za naplatu transakcije u cijelom iznosu ili u manjem od autoriziranog.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte:

Replikart d.o.o.
Franje Markovića 27
HR-48260 Križevci
OIB: 98793651772

tel. 00385 (0)91 529 5040 (ponedjeljak – petak 09:00-14:00)
e-mail za informacije: info@replikart.com (nije za narudžbe)