REPLIKART butik noževa

prva hrvatska specijalizirana online trgovina noževa, mačeva, povijesnog oružja i opreme

WSKTS Precision Adjust sistem za oštrenje noževa


Novi ručni sistem za oštrenje noževa kojim možete točno definirati željeni kut oštrenja u rasponu od 15 do 30 stupnjeva u koracima od 1 stupanj. Dolazi sa TRI-BRASIVE dijamantnim brusevima gradacije 320, 600 i fina keramika. 

Detaljnije


68,50 € uklj. porez

WSBCHPAJ

Dostupnost : na zalihi

Dodaj u listu želja


ARTIKL NA ZALIHI

Novi ručni sistem američkog proizvođača brusnih sistema i tračnih brusilica Work Sharp namjenjen za oštrenje džepnih i fiksnih noževa kojim možete točno definirati željeni kut oštrenja u rasponu od 15 do 30 stupnjeva u koracima od 1 stupanj.

Sistem dolazi sa TRI-BRASIVE® dijamantnim brusevima gradacije 320, 600 i brusem od fine keramike u kompaktnom kućištu u kojem rotacijom bruseva birate željenu gradaciju brušenja. 

Nož se vrlo jednostavno i brzo fiksira u držač koji ima V-izrez za centriranje sječiva i čeljust koja se priteže pomoću plastičnog vijka bez potrebe za ručnim alatom. Cijeli sistem se sastavlja, koristi i rastavlja prstima, bez upotrebe ručnog alata (odvijača, imbusa,...).

Lijeva i desna strana sječiva bruse se prebacivanjem kompletnog držača s nožem na lijevu ili desnu stranu.

Napomena: prilikom rada nema potrebe za pritiskanjem brusa na sječivo, dovoljan je lagan pritisak težine samog brusa uz pokrete gore-dolje. Pomoću gumenih prstenova definirate dužinu pomaka tj. gornju i donju granicu dužine kretanja brusa koji klizi po čeličnoj vodilici ovisno o tipu noža kojeg oštrite.

U ponudi od početka 2022. imamo upgrade kit sa dodatnim brusevima i spremnikom - Precision Adjust Upgrade Kit
Krajem 2022. u ponudu je ušao kompletan sistem koji sadrži Precision Adjust sistem + Upgrade kit = Precision Adjust Elite
Krajem 2023. Work Sharp je predstavio novi Professional model koji imamo u ponudi. Ima robusnije teže tijelo, veće bruseve, digitalni kutomjer, itd. - Professional Precision Adjust Knife Sharpener

digitalne upute za upotrebu - download

web stranica proizvođača - link

Košarica  

(prazno)

Naručivanje/plaćanje


mob./Viber/WhatsApp:

00385 (0)91 529 5040

WEB TRGOVINA
OD 0-24

info@replikart.com


 

PLAĆANJE ZA WEB NARUDŽBE:


- pouzeće prilikom preuzimanja

- uplata internet bankarstvom
- debitne kartice
- kreditne kartice
 jednokratno
- VISA i DINERS na rate iznad 40 €
- tečaj konverzije 1 € = 7.53450 kn
 

 


 

DOSTAVA: 5,00 €
BESPLATNA IZNAD 75,00 €
ŠALJEMO KONTROLIRANE ARTIKLE