REPLIKART butik noževa

prva hrvatska specijalizirana online trgovina noževa, mačeva, povijesnog oružja i opreme

WSKTS tračna brusilica MKII Mark II


Work Sharp WSKTS MkII je ručna tračna brusilica namjenjena za oštrenje noževa, mačeta, sjekira i alata. Upotrebom fleksibilnih brusnih traka raznih gradacija idealan je sistem za oštrenje svih vrsta oštrica noževa, sjekira, mačeta, škara, vrtnih, kućanskih i industrijskih alata,

Detaljnije


139,00 € uklj. porez

WS-WSKTS-MKII

Dostupnost : na zalihi

Dodaj u listu želja


ARTIKL NA ZALIHI

WSKTS TRAČNA BRUSILICA MK II ZA OŠTRENJE NOŽEVA I ALATA

Nova generacija originalne WSKTS tračne brusilice sa 2 brzine i dva kuta oštrenja (20 i 25 stupnjeva)

Dizajnirano za savršenu oštrinu! WSKTS MK II zadovoljava najviše zahtjeve zahvaljujući svojim izvanrednim značajkama uz jednostavan način korištenja. Model MkII nasljednik je originalnog WSKTS modela koji je prodan u milijunima primjeraka. Dolazi s pametnim inovacijama i poboljšanjima. Oštrenje nikada nije bilo tako praktično i jednostavno. Nova kutna vodilica povećava preciznost brušenja i jamči stalne rezultate na najvišoj razini. Promjena kuta 20° (optimalni kut oštrenja za kuhinjske noževe) na kut od 25° (outdoor i džepni noževi) događa se u trenu pomakom ručice i nudi maksimalnu fleksibilnost u radu.

Kožne obloge na vodilici sprječavaju neželjene ogrebotine na oštrici. Nova vodilica oštrice Edge Guide omogućuje brzo i jednostavno oštrenje od početka do vrha oštrice. Zahvaljujući fleksibilnim trakama za oštrenje oštrač s lakoćom savladava i najteže oblike i tipove oštrica (npr. nazubljeni oštećeni rub). Snažni motor s dvije brzine trake pruža veću kontrolu tijekom oštrenja i prilagođava se zahtjevima različitih vrsta oštrica pritiskom na gumb. Bez obzira na to je li u pitanju džepni nož, outdoor nož, lovački nož, kuhinjski i mesarski nož, sjekira, mačeta ili škare.

Čak su i alati poput sjekira, dlijeta i vrtni alati poput škara za orezivanje ili noževa kosilica oštri (čak i oštriji) kao i prvog dana. Zahvaljujući intuitivnom rukovanju brusilicom, svaki laik postaje profesionalac u kratkom vremenu, pa je dosadno i komplicirano oštrenje od sada prošlost. WSKTS MK II isporučuje se s promjenjivim vodičem oštrice, setom od šest brusnih traka 2xP80 (gruba), 2xP220 (srednja) i 2xP6000 (fina), detaljne upute i vodič za brzi početak.

Posebnost je u mogućnosti vrlo jednostavnog, preciznog i brzog oštrenja konveksnih oštrica noževa kao npr. Fallkniven i Bark River noževi, oštrica sjekira kao npr. Gransfors Bruks, mačeta, noževa kosilica, te raznih vrsta vrtnih, kućnih i industrijskih alata.

Moguće je oštrenje "iz ruke" bez vodilica koje omogućuje potpunu kontrolu oštrenja konveksnih sječiva. 

Work Sharp WSKTS posjeduje rotirajuću glavu te tako olakšava oštrenje raznih alata. Brusne trake se vrlo lako i brzo zamjenjuju jer nije potreban nikakav alat za te operacije.

Sistem dolazi sa 3 brusne trake po 2 kom. različitih gradacija:
- gradacija 80 - gruba traka za brzo početno oštrenje jako tupih i oštećenih sječiva noževa i alata, idealna za formiranje novog kuta na sječivima
- gradacija 220 - srednja traka za oštrenje tupih i neoštećenih sječiva noževa, sjekira i alata
- gradacija 6000 - vrlo fina brusna traka za održavanje i završno poliranje sječiva noževa, sjekira i alata

Sistem dolazi sa:
- nastavkom od 20° za oštrenje noževa sa tanjim sječivima kao što su kuhinjski i ribički noževi
- nastavkom od 25° za oštrenje noževa sa debljim sječivima, sa nazubljenim sječivima te oštrenje škara
- 3 x2 brusne trake gradacija 80, 220 i 6000
- tiskanim uputama za upotrebu

NAPOMENA: Brzina trake nije velika i ne postoji mogućnost pregrijavanja oštrica čime bi se izgubila martenzitna struktura reznog brida na što su posebno osjetljive oštrice od ugljičnog čelika.
Maksimalni kontinuirani rad bez prekida: 30 minuta

Replikart d.o.o. je autorizirani zastupnik i distributer za RH. Osiguravamo servis unutar i izvan garantnog roka i 100%-tnu podršku. U slučaju potrebe za servisom potreban je račun. Ukoliko ste kupili uređaj kod drugog dilera, za podršku i servis potrebno je javiti se tom dileru.

U ponudi imamo i novi jači model WSKTS-KO Ken Onion Edition sa jačim motorom, širim trakama, regulacijom broja okretaja,... - link  

digitalne upute za upotrebu: download

web stranica proizvođača - link

Košarica  

(prazno)

Naručivanje/plaćanje


mob./Viber/WhatsApp:

00385 (0)91 529 5040

WEB TRGOVINA
OD 0-24

info@replikart.com


 

PLAĆANJE ZA WEB NARUDŽBE:


- pouzeće prilikom preuzimanja

- uplata internet bankarstvom
- debitne kartice
- kreditne kartice
 jednokratno
- VISA i DINERS na rate iznad 40 €
- tečaj konverzije 1 € = 7.53450 kn
 

 


 

DOSTAVA: 5,00 €
BESPLATNA IZNAD 75,00 €
ŠALJEMO KONTROLIRANE ARTIKLE